Od knjige do čitatelja

Kako uspješno promovirati i prodati svoju knjigu online

Pišemo za sebe, ali objavljujemo knjigu za druge – svoju publiku. Jednom kad ju objavimo, moramo knjigu znati i prodati, jer kakve koristi imamo od stotine primjeraka koji nam stoje po kutijama?!

I zato...

Upišite online tečaj Od knjige do čitatelja – jedinstven na našem tržištu i hrvatskom jeziku jer je usmjeren ciljano prema promociji i prodaji knjiga (a knjiga nije bilo kakav proizvod)!

Doživotno će vam postati dostupne videolekcije koje možete pregledavati, zaustavljati i vraćati im se kad god i koliko god puta želite. 

Učit ćete u svom tempu, prema svom rasporedu i iz udobnosti svog doma.

Što vas čeka u tečaju?

VIDEO LEKCIJE

Online tečaj Od knjige do čitatelja sastoji se od 3 modula i ukupno 24 videolekcije kojima vas vodim od opisivanja idealnog kupca, kreiranja vlastitog kanala komuniciranja i sadržaja koji će kupca privlačiti k vama do upoznavanja s besplatnim alatima koji će vam olakšati posao i omogućiti neprestanu prisutnost na internetu.

RADNI MATERIJALI

Svaki modul prate radni materijali sa zadacima koje ćete rješavati kako budete prolazili module i lekcije. Materijali su u PDF i Excel formatima, može ih se uređivati i u njih upisivati. Nalaze se uz uvodnu lekciju svakog modula.

PODRŠKA

Iako tečaj prolazite u vrijeme koje vam najviše odgovara prateći vlastiti tempo, tijekom tri mjeseca od upisivanja tečaja bit će vam dostupna online podrška uživo u grupi zatvorenoj za javnost i posebno kreiranoj za polaznike tečaja na Telegram aplikaciji. Sve nejasnoće rješavamo odmah!

Jeste li spremni za sljedeći korak na svom samoizdavačkom putu?

Želim pohađati online tečaj
Od knjige do čitatelja