Cijena i informacije

Doživotna investicija u vrijednosti tri vaše knjige

Ne vjerujem u bogaćenje preko noći i nauštrb onih koji žele napredovati. Zato je moja politika jasna i jednostavna – učiniti znanje dostupno svima! Kupnjom online tečaja Od knjige do čitatelja doživotno investirate u svoju edukaciju jer tečaj ostaje u vašem trajnom vlasništvu, kao i svi materijali, a bit će vam dostupna i sva naknadna ažuriranja.

Što trebate učiniti?

Prijaviti se

Prijavite se ispunjavanjem obrasca nakon čega vam na vašu e-adresu stižu informacije o plaćanju te pristupanju online tečaju.

Registrirati se

Registrirat ćete se na stranici prema uputi koju ćete dobiti u e-poruci i tako kreirati svoj korisnički račun.

Ulogirati se u virtualnu učionicu

Po zaprimljenoj uplati omogućit ćemo vam ulaz u virtualnu učionicu.

Pratiti lekcije

Krećete s pregledavanjem videolekcija dostupnima u virtualnoj učionici i preuzet ćete radne materijale dostupne uz svaki modul u kojima ćete rješavati zadatke.

Pridružiti se grupi podrške

Tijekom tri mjeseca od upisivanja tečaja bit će vam dostupna online podrška uživo u grupi zatvorenoj za javnost i posebno kreiranoj za polaznike tečaja na Telegram aplikaciji.

Primijeniti naučeno

Već za vrijeme pohađanja tečaja možete krenuti s implementacijom naučenoga, pogotovo tijekom drugog modula. No, ako najprije želite proći sve lekcije, uvijek im se možete vratiti i provjeriti ono što možda niste dobro zapamtili ili zapisali.

Vaša doživotna investicija

Cijena online tečaja Od knjige do čitatelja sa svim popratnim materijalima, ažuriranjima i bonusima je

*Iznos se plaća jednokratno i moguće je platiti i iz inozemstva.
Cijena u stranoj valuti formira se prema bankovnom tečaju na dan uplate.

Kad krećemo?

ODMAH!
Prijavite se klikom na gumb i na vaš e-adresu stižu vam informacije o plaćanju te pristupanju online tečaju.

Možda imate još koje pitanje...

Online tečaj “Od knjige do čitatelja” namijenjen je autorima koji su objavili ili koji planiraju samostalno ili preko izdavačke kuće objaviti svoju knjigu, koji žele naučiti kako doći do svoje publike, komunicirati s njom, stvoriti odnos povjerenja i graditi svoju spisateljsku karijeru.

Kad se prijavite, na vašu e-adresu stići će vam podaci za plaćanje i upute za registraciju na stranici. Kad zaprimim vašu uplatu, dobit ćete pristup našoj virtualnoj učionici. Online tečaj bit će vam dostupan 0/24 doživotno. Čak i ažurirani sadržaj!

Videolekcije čekat će vas u virtualnoj učionici, no popratni materijali u PDF i Excel formatu moći ćete preuzeti i ispunjavati prateći lekcije.

Ako započnete tečaj i shvatite da to nije ono što vam treba, vraćam vam novac. No, morate mi dokazati da ste pokušali, da ste prošli barem jedan modul, ispunili tražene zadatke i morate mi se javiti unutar petnaest dana od kupnje tečaja.

Naravno! Tečaj je za sada dostupan samo na hrvatskom jeziku, no radimo na tome da postane dostupan i na drugim jezicima. Teme koje obrađujem u tečaju primjenjive su za sva tržišta.

Pošaljite mi upit na pitanja@odrukopisadocitatelja.com. Odgovorit ću vam u najkraćem mogućem roku!

Ovo je baš ono što vam sada treba?

Želim pohađati online tečaj
Od knjige do čitatelja